Ukemenyplanlegger

Bærekraftig · Økonomisk · Balansert

Sei med grønnsaker

En enkel og bærekraftig rett med sei og sesongens grønnsaker.

Ingredienser

  • — 2 fileter sei
  • — 200 g poteter
  • — 200 g brokkoli
  • — 1 gulrot
  • — 1 løk
  • — 2 ss olivenolje
  • — 1 ts tørket timian
  • — Salt og pepper
  • — 1 sitron

Fremgangsmåte

1. Skrell og kutt potetene i biter. Kok dem i saltet vann i 10 minutter. 2. Skrell og kutt gulrot og løk i biter. 3. Stek løk og gulrot i olivenolje i 5 minutter. 4. Legg til brokkoli og steke i 5 minutter til. 5. Stek fiskene i en panne med olivenolje i 4-5 minutter på hver side. 6. Server fisk og grønnsaker med potetene og dryss med timian. Klem sitron over fiskefiléene.